Aplicatii WEB

O aplicatie web (sau aplicatie online) este o aplicatie ce ruleaza pe un server web, este accesibila printr-un browser pe internet sau intr-o retea locala (un intranet) si poate fi folosita de un numar infinit de utilizatori. Aplicatiile web au rolul de a gestiona orice tip de informatie, pot fi personalizate in functie de afacerile/ produsele/ serviciile care se doresc a fi administrate si ofera posibilitatea de reactualizare a continutului prin intermediul unei interfete atractive.

Avantajele unei aplicatii web:

  • nu necesita instalare pe computer;
  • ruleaza pe orice sistem de operare care are un browser web instalat;
  • este accesibila de pe orice dispozitiv conectat la Internet;
  • acces la date permanent.

Firma noastra realizeaza aplicatii la cerere, personalizate, executate dupa specificatiile clientului. De aceea, clientul va fi sigur ca solutia aleasa se potriveste perfect cerintelor si specificului activitatii desfasurate.

Firma noastra va analiza cerintele si problemele clientilor si va prezenta cele mai eficiente solutii, un plan de executie, precum si o estimare a costurilor. Toate acestea se vor executa in mod gratuit, inainte de semnarea unui eventual contract.

Totodata, dupa implementarea solutiei, vom asigura suport post-implementare, mentenanta si dezvoltare ulterioara de noi facilitati.

Avem o experienta de peste 12 ani in dezvoltarea solutiilor de software personalizate. Principalele calitati ale aplicatiilor noastre sunt simplitatea si usurinta in utilizare. Utilizatorul lucreaza pe calculator cu placere si entuziasm, iar rezultatele se concretizeaza in cresterea productivitatii.